Sunday, 15 May 2011

Kuatnya Rindu ini..

Assalamualaikum... Apa khabar semua?? http://www.emocutez.com


Saat posting ni dihantar, saya tengah rasa sunyi mcm nak nangis http://www.emocutez.com. Actually, saya duk jauh dari kawan2 saya skrg ni. Mcm jauh dri family pulak. Rasa sgt nak balik. HUHUHUHU... I feel lonely... http://www.emocutez.com


Disebabkan rasa sunyi, saya pun msg2 dengan adik saya. Duk ngadu nak balik.


Tapi tempat baru ni bkn x best. Cuma suasana baru kut. Bukan saya sorang rasa mcm ni tp kawan2 saya pon sama. Tadi duk usha kat facebook sume duk sedih nak tinggal kawan2. X sangka ikatan kami ni kuat.


Sebelum datang kat tempat baru ni, saya memang rasa susah tidur duk pikir mcm mana dengan tempat baru, kawan baru dan... yg paling penting takut sangat nak berpraktikal sok http://www.emocutez.com. Selamat berjaya kat saya!!!! Kena bagi semangat sikit sbb hati tengah kosong dan kesunyian http://www.emocutez.com.


Lepas ni nak balik KL selalu. Rindu kat teman2. Dah 3 tahun bersama2. Mesti rasa sedih bila jauh. macam adik-beradik dah kami ni. Betul.... saya serius sangat ni.
Kawan-kawan vista saya
Xpe la... nak say tatatata... http://www.emocutez.com








3 teguran:

echaRierie said...

alala..
nanti saat nak berpisah mmg terasa sedih sgt tue..
tp terpaksa jgk kan..semua kembali ke tmpt asal dan memulakan kehidupan baru..
hehe..
;D

Princess Hippiey said...

ye... harap hubungan kami x putus

missz rukia said...

syg adah..muaaahhhhh

Post a Comment