Sunday, 1 May 2011

Rumah Sewaku

Assalamualaikum...


Pertengahan bulan Mei ni, saya kena praktikal kat Shah Alam. Sgtlah susah cari rumah sebab deorang x mau student. Saya susah hati sgt sampai ma dan abah pun susah hati.http://www.emocutez.com Ari Jumaat ari tu, partner praktikal saya ajak tengok rumah yang kwn saya tolong cari. Saya pergi dengan penuh harapan dan semangat sebab nak tahu sangat mcm mana rumah tu. Ok ker? Selesa ker? Bila saya tengok rumah tu.. Wow,http://www.emocutez.com saya sangat suka, selesa dan murah.


 Lepas aje keluar dari rumah t, saya senyum aje sampai telinga.http://www.emocutez.com Memang ketara sangat sampaikan partner saya cakap, saya boleh balik kampung dengan hepi sbb masalah rumah dah setel. Actually memang saya sangat hepi seperti hepi bila tesis dah siap binding. Pipi naik kembang aje... http://www.emocutez.com


Lepas ni, saya kena bayar dua rumah sewa, tht's why saya harap sngat rumah kedua ni murah aje. Rumah sewa dah setel, sekarang duk berdebar untuk praktikel pula. Mmg lah dulu dah pernah praktikel, tapi kali ni tempat lain. Ya Allah, mudahkanlah saya. Amin.. http://www.emocutez.com



6 teguran:

yana halim said...

practical kat ner? kalau kat mbsa, cari le akak.. :)

Princess Hippiey said...

eh, mmg dekat pun. tp dah jumpe umah

kaykay pro said...

amin....

echaRierie said...

waa..slmt berpraktikal ea..
;D

Princess Hippiey said...

ye.... mekaceh

tiefazatie said...

tke cre!moga urusan dipermudahkan..=)

Post a Comment