Sunday, 29 May 2011

Kenapa pedih??

Assalamualaikum.


Sudah lama x post apa2. Saya bizi berubat hati dan dan duk praktikal. Hahahaha sekarang ni saya kena banyak ketawa. Ni dah masuk seminggu saya duk ubat hati. Susahnye kan? Saya x sangka sebegini susah. Saya harap sangat luka ni cepat baik sbb pisau ni pisau beracun kut. Sbb tu parah sangat. Saya selalu ingat dia bila saya berasa keseorangan. Dia yg pertama.. sbb tu saya sangat terasa.


Punca?? jangan tanya saya puncanya sbb saya x paham sgt puncanya. maybe hubungan kami terlalu lama. Maybe ada kesilapan yang saya buat tp dia x mahu ckp. Tapi, saya memang ada berharap sesuatu... Biarlah rahsia..


Simbolik kisahku


Kawan saya cakap saya kuat. Saya kena kuat sbb saya nak buat praktikal yg terbaik. Biarlah ni jadi masalah sampingan. Saya x boleh doakan kebahagiaan dia atau kesejahteraan dia. Saya sgt marah pada dia sbb buat saya mcm ni. Sia2 bg kesetiaan tapi slamber aje buat gini. Allah akan balas padanya nanti Itu yg saya tahu. Buat baik dibalas baik, bat jahat dibalas jahat.




7 teguran:

Miss Alin said...

sabar ek...ckp mmg mudah...tp jg rasa je tau semu tu,,,
xpe...fikir mcm ni je...ppuan yg baik utk lelaki yg baik...

echaRierie said...

dear sbr ea..
mmg ssh nk lupa but kita kena try..
we r in the same boat.. :D
btw, sokong kata2 alin ~

mira the monster said...

sabar ye dear :D

D_08 said...

sabo le cik princess..... yang pertame memang pedih kalo jadi macam ni...tapi mike muda lagi yong....jaoh lagi jalan mike......

dengo kate Dr Fadilah Kamsah ni ye....
'Die memang terbaik, tapi bukan yang terbaik buat kite'

maknenye Yong ade lagi yang terbaik tengah nunggu mike ni Yong..... life must go on!!

sue perbs.. said...

pasti ada hikmah disebalik ape yg trjadi... ape pun, gud luck ye praktikal

kaykay pro said...

u can do it ahak ahak...

Princess Hippiey said...

terima kasih untuk sume... saya akan kuat

Post a Comment