Saturday, 19 March 2011

"Contest Adik- Beradikku yang Cute"

Assalamualaikum.. 


Atas nasihat sorang teman blog, fieda. Saya cuba try join contest ni.Mcm best pulak contest ni.. 
sila ke link Contest untuk join.. 


boleh juga klik banner ini

Dan... ini pula gambar yang saya pilih...
Nak tahu kenapa saya pilih gambar ni? Sebabnya adalah gambar ni sebenarnya masa uja rintik2. Ni gaya adik2 saya yg tengah ubat kesedihan sebab baru hantar ma dan abah pergi naik kapal terbang p mekah. Konon nak tunjuk gagah kat adik2 yg lagi muda tapi kat lapangan terbang dah puas nangis. Tu la pasai pakai baju kurung kat pantai. 
Ni pula mangsa tag saya :
Tatatata...





5 teguran:

Trah Assan said...

amboi dah cukup cute dah tu :P

Princess Hippiey said...

hehehe knk2 riang kut

Alam Manja said...

hehe....
follow back..=)

Dekcik said...

gud luck..=)

Princess Hippiey said...

mekaceh

Post a Comment